![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
Nat111 |
![]() ![]()
|
Студент ![]() ![]() Группа: Продвинутые Сообщений: 227 Регистрация: 13.2.2009 Город: Казахстан, Темиртау Учебное заведение: КарГУ Вы: студент ![]() |
проверьте пожалуйста, заранее огромное спасибо:
Задание 1: Раскройте скобки в нужном времени: Present/Past/Future Simple и переведите. 1) She (to do) her homework yesterday. 2) Alice (to contact) her boss next week. 3) Adam (not/to speak) French. 4) Paul (to say) nothing to me last time. 5) He usually (to repair) the computer himself. Выполнение: 1) She did her homework yesterday. Она делала свою домашнюю работу вчера. (Past) 2) Alice will contact her boss next week. Алиса обратится к своему боссу на следующей недели. (Future) 3) Adam not speak French. Адам не говорит по французски. (Present) 4) Paul said nothing to me last time. Пол не говорил ничего мне в прошлый раз. (Past) 5) He usually repairs the computer himself. Он обычно ремонтирует компьютер сам. (Present) Задание 2: Раскройте скобки в нужном времени: Present/Past/Future Continuous и переведите. 1) I (to talk) to Doris at the moment. 2) We (to meet) him tomorrow at this moment. 3) Peggy (to draw a picture) when her father came home. 4) Mary (to wash her hair) when Sam called her. 5) Philipp and Johnny (to sing) a song right now. Выполнение: 1) I am talking to Doris at the moment. Я говорю с Дорис в данный момент. (Present) 2) We will be meeting him tomorrow at this moment. Завтра в этот момент мы встретим его. (Future) 3) Peggy is drawing a picture when her father came home. Когда ее отец приходит домой, Пегги рисует картину. (Present) 4) Mary was washing her hair when Sam called her. Мэри мыла свои волосы, когда Сэм позвал ее. (Past) 5) Philipp and Johnny are singing a song right now. Филипп и Джони поют песню прямо сейчас. (Present) правильно? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 25.5.2025, 9:42 |
Зеркало сайта Решебник.Ру - reshebnik.org.ru