Hej, miałem identyczną sytuację przy rejestracji i okazało się, że problem leżał po stronie dostawcy SMS. System wysyła kod, ale czasem jest on opóźniony i wpisanie go po pewnym czasie powoduje, że token wygasa. Rozwiązanie jest proste: poproś o ponowne wysłanie kodu i wpisz go dosłownie w ciągu 30 sekund od otrzymania, najlepiej na innym urządzeniu, żeby nie tracić czasu na przełączanie okien. Jeśli to nie pomoże, sprawdź, czy numer telefonu wpisałeś w odpowiednim formacie – z kierunkowym międzynarodowym, bez zbędnych zer. Ja użyłem formatu +48 xxx xxx xxx i zadziałało za pierwszym razem, gdy w końcu się pospieszyłem. Możesz też spróbować wyłączyć WiFi i użyć zasięgu komórkowego, bo czasem sieć domowa opóźnia przesyłanie wiadomości. W ostateczności napisz na czacie do supportu, oni mogą ręcznie zweryfikować Twój numer. U mnie pomoc przyszła bardzo szybko. Pamiętaj tylko, żeby nie próbować zbyt wielu razy z rzędu, bo system zablokuje wysyłkę na godzinę. Więcej wskazówek o rejestracji masz tu:
epicstar registration