Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| Syle |
14.3.2026, 22:21
|
|
Студент ![]() ![]() Группа: Продвинутые Сообщений: 89 Регистрация: 16.4.2024 Город: Иваново Учебное заведение: ИРГУ Вы: преподаватель |
Salam uşaqlar mən Macarıstanda yaşayıram mostbet-dən pul çıxarmaq istəyirəm mostbet kifizetés nə qədər çəkir deyən varmı macar forinti ilə çıxara bilirəm. Kartla çıxarsam nə qədər gözləməliyəm. Kim Macarıstanda yaşayır mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın zəhmət olmasa. Bir də vergi ödəmək lazımdırmı Macarıstanda qumar qazanclarına. Mənə məlumat verin çox sağolun.
|
| Nikos7 |
14.3.2026, 22:34
|
|
Студент ![]() ![]() Группа: Продвинутые Сообщений: 87 Регистрация: 18.4.2024 Город: Челябинск Учебное заведение: УРГУ |
Macarıstanda mostbet işləyir mən bilirəm çünki orada tanışlarım var onlar oynayır. Mostbet kifizetés yəni pul çıxarma adətən seçdiyin üsuldan asılıdır. Kartla çıxarsan 24 saata qədər çəkir dostum deyir ki adətən 1 günə gəlir. Kriptovalyuta ilə çox sürətlidir bir neçə dəqiqəyə. Macar forinti ilə çıxara bilərsən bəli. Ən dəqiq mostbet kifizetés məlumatı üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet kifizetés səhifəsinə baxasan orada macar dilində də məlumat var. Vergi məsələsinə gəldikdə Macarıstanda qumar qazanclarından vergi tutulur deyə bilirəm ama dəqiq faizi bilmirəm dostum deyir ki özü bəyan etməlidir vergini. Sən bir mütəxəssislə danış onu daha yaxşı bilərlər.
|
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 18.4.2026, 14:02 |
Зеркало сайта Решебник.Ру - reshebnik.org.ru